Iskalnik


IŠČI

KatalogNod32 licenca

Pomoč pri nakupu

MLACOM.SI

Registracija za nove naročnike

Če se želite registrirati v spletni trgovini MLACOM.SI, je potrebno izpolniti obrazec "Registracija". Obvezno morate izpolniti polja označena z zvezdico (*).
Z registracijo vas bo po vaših željah MLACOM tudi obveščal o akcijah, nagradnih igrah, dogodkih, itd.
Pri registraciji je potrebno vnesti ime in priimek, naslov, pošto, kraj, elektronsko pošto in geslo (vsa polja označena z zvezdico *). V primeru, da ne vnesete vseh potrebnih podatkov, vas bo spletna stran o tem obvestila.
Pri registraciji se nahajate na zaščiteni spletni strani. Podatki, ki jih boste vpisali, se bodo najprej šifrirali in šele nato prenesli na naš strežnik. S tem bo zagotovljena varnost in zasebnost vaših podatkov. Prav tako se spletna trgovina MLACOM.SI zavezuje, da ne bo nikoli posredovala ali prodajala vaših podatkov tretji osebi. Vaši podatki bodo služili le za interno uporabo spletne trgovine MLACOM.SI, nemoten potek naročil ter odpremo blaga po pošti.

Nakupovalni voziček

V spletni trgovini izbrane izdelke dodajate v voziček s klikom na gumb "Dodaj v voziček". V vozičku lahko posameznim artiklom spreminjate količino, jih odstranite, lahko pa voziček tudi popolnoma izpraznite.V kolikor želite kupiti več kosov istega artikla, v vozičku izberete željeno količino s pritiskom na + ali - . Cena se spremeni skladno s številom kosov. Ko košarico napolnite z izdelki ki jih želite kupiti, kliknite gumb "Na blagajno".
Oddaja naročila


1/3 ¨Pregled naročila¨. Tu še vedno lahko urejate celotno naročilo. Če ste registrirani ali se želite registrirati kliknite ¨Naprej¨ . Če želite opraviti hitri nakup brez registracije, kliknite "Nakup brez registracije".
2/3 ¨Izbira dostave¨. Tu izberete način plačila in prevzema blaga. Če želite, da vam naročeno blago pošljemo preko pošte, vnesite tudi naslov za dostavo. Če se naslov za dostavo razlikuje od naslova kupca, izpolnite polje za dostavo. S klikom ¨Naprej¨ še ne oddate naročila.
3/3 ¨Potrditev in oddaja naročila¨. Tu le še preverite vse podatke in s klikom ¨Naroči¨ je vaše naročilo oddano. Obvestilo o uspešno oddanem nakupu prejmete na vaš e-poštni naslov.

 

Plačilo

Način plačila "ob prevzemu". Pri osebnem prevzemu v Mlacom d.o.o., BTC City Ljubljana, ŠMARTINSKA 152 ( HALA 6 ), plačate kupnino na blagajni trgovine. Pri prevzemu pošiljke po Pošti Slovenije, dostavljalcu plačate z gotovino celoten znesek nakupa. Ob prevzemu na pošti lahko plačate tudi s plačilno kartico.

Način plačila "Nakazilo na transakcijski račun". Naročeno blago plačate na naš TRR: 05100-8010452421 , odprt pri Abanka Vipa d.d.. Pri plačilu se sklicujte na številko naročila (xxxxx-2015), v kolikor vam sklica ne sprejme v taki obliki, vnesite samo prvih pet številk.

Preklic naročila

Vsako naročilo lahko tudi prekličete z odgovorom na elektronsko sporočilo, katerega prejmete ob oddaji naročila na vaš e-poštni naslov z odgovorom "Preklic". V kolikor bi želeli preklicati naročilo, nam čimprej pošljite e-pošto ali pa pokličite na telefonsko številko 01 500 87 55.


Način prevzema

Blago naročeno v spletni trgovini MLACOM.SI lahko prevzamete osebno v Mlacom d.o.o., BTC City Ljubljana, ŠMARTINSKA 152 ( HALA 6 ), 1000 Ljubljana, od ponedeljka do petka med 8.30 in 17.00 uro. Ko bo blago pripravljeno za prevzem, vas bomo o tem obvestili na vaš telefon oziroma elektronski naslov. Blago iz zaloge lahko prevzame še isti dan.
V kolikor ste prevzem blaga izbrali po "Pošti Slovenije" boste po odpremi blaga prejeli obvestilo na vaš elektronski naslov. Dostavna služba Pošte Slovenije dostavlja blago med 08.00 in 16.00 uro. Če vas v času dostave ni doma, bo kurir pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo ali prevzem na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.

Pri dostavi na dom, ki jo opravlja dostavna služba Pošta Slovenije, vam bodo zaračunani stroški dostave v višini: 4EUR (z DDV). Strošek dostave je enak, ne glede na težo ali vrednost pošiljke.
V primeru osebnega prevzema, se vam strošek dostave ne obračuna.
Blago iz zaloge, naročeno do 12. ure, je običajno odpremljeno isti dan.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko info@mlacom.si ali na telefonski številki 01/ 500 87 75.
 

Želimo vam veliko zabave in ugodnih nakupov!1