Iskalnik


IŠČI

KatalogNod32 licenca

Pogoji poslovanja

Mlacom d.o.o.
BTC City Ljubljana, ŠMARTINSKA 152
HALA 6
1000 Ljubljana
e-pošta: info@mlacom.si
tel.: 01/ 500 87 75
fax.: 01/ 500 87 77

Podjetje registrirano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, vl. št. 01/02200/00. Osnovni kapital 8.763,14 EUR. ID za DDV: SI23433116. Matična št. 5287677.

Veljavnost ponudbe in cene

Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini MLACOM.SI in se lahko razlikujejo od rednih cen Mlacom d.o.o.

Lastništvo blaga

Dobavljeno blago je do celotnega plačila last podjetja Mlacom d.o.o.

Garancija

Garancija se uveljavlja z garancijskem listom ali originalnim računom.

Vsak izdelek ima ob pravilni uporabi zagotovljeno garancijo. Garancijski roki za posamezne izdelke so zapisani v podrobnostih artikla in garancijskem listu, ki ga prejmete ob nakupu.

Zakonski rok za popravilo oz. odpravo napake je 45 dni, od dneva, ko je servis Mlacom oz. pooblaščeni servis prejel zahtevo za uveljavljanje garancije.

V primeru, če servis Mlacom oziroma pooblaščeni servis v zakonskem roku ne odpravi napake, je dolžan potrošniku brezplačno zamenjati izdelek z enakim novim izdelkom.

Garancijska popravila oziroma zamenjave se izvajajo v servisu Mlacom ali v pooblaščenih servisih, navedenih na garancijskem listu. Stroške dostave na servis Mlacom oziroma na pooblaščeni servis nosi kupec. Stroške materiala, nadomestnih delov in dela, nosi prodajalec.

V primeru, da artikla ni več na zalogi/ni več dobavljiv in ga zato ni možno nadomestiti z enakim, se po medsebojnem dogovoru s stranko artikel zamenja za takega, ki cenovno in kvalitetno ustreza reklamiranemu.

V primeru izgube računa, se prepis originalnega računa zaračuna 5 eur z vključenim DDV (administrativni stroški + poštnina).

Pri neupravičenih reklamacijah, ko napaka v servisu ni ugotovljena, si pridružujemo zaračunati porabljen čas za testiranje. Za kompatibilnost in ustrezno združljivost  s starejšimi oziroma z ločeno kupljenimi komponentami ne moremo garantirati in te vrste težav se ne smatra kot razlog za uveljavljanje garancije.

Vračilo

Če z izdelki, ki ste jih kupili v spletni trgovini MLACOM.SI iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, jih lahko skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, vrnete v petnajstih dneh po prejemu na sedež podjetja Mlacom d.o.o., BTC City Ljubljana, ŠMARTINSKA 152 ( HALA 6 ), 1000 Ljubljana ali nas o tem pisno obvestite na info@mlacom.si v roku 15 dni po prejemu blaga. V slednjem primeru morate najkasneje v naslednjih 15 dneh blago nepoškodovano in nerabljeno tudi vrniti. Vrnili vam bomo celotni plačani znesek naročila. Dolžni ste pokriti le stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.
Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani, v polni originalni embalaži in kompletni. Pri vračilu obvezno priložite originalni račun ali dobavnico.
Možnost vračila blaga oziroma odstopa od pogodbe ne velja v naslednjih primerih:
-če je izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam ali če gre za izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe.
-pri programski opremi, če je potrošnik odprl pečat ali registriral ali aktiviral ključ.

-če je izdelek vidno rabljen ali je vsebina pomankljiva.

-če je kupec podjetje, sprejema pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Podjetja, samostojni podjetniki in druge pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine, kot to velja za fizične osebe. Želje za vračilo v tem primeru obravnavamo individualno in v okviru možnosti dobaviteljev.

Servis

Servis izdelkov kupljenih v spletni trgovini MLACOM.SI se vrši v pooblaščenih servisih dobaviteljev, ki so navedeni na garancijskem listu, ostalo v Mlacom d.o.o., BTC City Ljubljana, ŠMARTINSKA 152 ( HALA 6 ), 1000 Ljubljana.

Pogodba in hramba naročil

Naročila opravljena v spletni trgovini MLACOM.SI in podatke o pogodbah hranimo na trdih diskih podjetja Mlacom d.o.o., BTC City Ljubljana, ŠMARTINSKA 152, 1000 Ljubljana. Če kupec želi, se mu lahko pogodba ponovno pošlje po e-mailu ali klasični pošti. Pogodbe so sklenjene v Slovenskem jeziku.

Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina MLACOM.SI se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. MLACOM.SI ne bo nikoli prodal ali delil vaših osebnih podatkov s tretjimi osebami ali drugim podjetjem.
Vaše podatke uporabljamo le za nemoten potek naročil. Prav tako jih lahko uporabimo za prilagoditev delovanja spletne trgovine, kar bo povečalo učinkovitost ob brskanju in nakupovanju.

Dobavljivost

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. Vzrok morebitnih napak je lahko tudi tehničen (napaka pri prenosu cene oziroma opisa lastnosti s strani dobavitelja) oziroma zaradi višje sile. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Napake v spletni trgovini Mlacom.si

Za morebitne napake v spletni trgovini Mlacom.si se vam vnaprej opravičujemo in prosimo za razumevanje.  Hvaležni bi bili, če nas na njih opozorite, da jih bomo lahko popravili.

Slike

Slike so lahko simbolične in ne odražajo vedno dejanskega stanja.

Želite osebni stik z nami?

Zavedamo se, da je stik z našimi kupci najpomembnejši, zato smo vam na voljo vsak delovni dan od 8.30 do 17.00 ure na sedežu podjetja v Ljubljani.

 1